Rüyada un hediye almak

Rüyada un hediye almak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, birikim yapacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, güzel bir hayat geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada un hediye almak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada un hediye almak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada un tartmak sağlığına kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada böcekli un görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta unuttuğunu görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada un çorbası yapmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada buğdayı un yapmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada un helvası kavurmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments