Rüyada pirinç unu görmek

Rüyada pirinç unu görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada pirinç unu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada pirinç unu görmek onun her zaman başında olacağına, refah düzeyinin artacağına yorulur.

Rüyada pirinç ve un görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç un görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç kızartmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çuval pirinç görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet eder.

Rüyada pirinç dikmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü pirinç görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments