Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, neredeyse kahrolacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde büyük yaralar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek zenginliğe kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek işlerin günden güne bozulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments