Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek işinin gücünün de rast gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin yaralandığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü yara görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, borçların biteceğine inanılır.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments