Rüyada doğum yapan keçi görmek

Rüyada doğum yapan keçi görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, müjdeli bir haber alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada doğum yapan keçi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada doğum yapan keçi görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet eder.

Rüyada keçi doğumu görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak keçi görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi satmak kendisini ona adayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi sağmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada keçi emzirmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi derisi yüzmek alım zorluğu yaşamayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada koyun keçi otlatmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments