Rüyada keçi sütü almak

Rüyada keçi sütü almak her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sütü almak gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada keçiden süt içmek bekarlar için evlenmeye, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet eder.

Rüyada keçi sütü görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalettir.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek kendisini geliştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada keçiden süt sağmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada süt keçisi görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sütü almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments