Rüyada yüzerek gemiye çıkmak

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, borçlarını bitireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, elindekini de bitireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet eder.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada gemi direğine çıkmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulur.

Rüyada gemiye çıkmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gemiden karaya çıkmak sevinçten adeta havalara uçacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments