Rüyada gemi direğine çıkmak

Rüyada gemi direğine çıkmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi direğine çıkmak gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada gemi direğine çıkmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemi direği görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada direğin tepesine çıkmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik direğini görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada direk taşımak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments