Rüyada gemide merdiven çıkmak

Rüyada gemide merdiven çıkmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına inanılır.

Rüyada gemide merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada gemide merdiven çıkmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Rüyada gemi merdiveni görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Rüyada gemiye çıkmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet eder.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada gemi direğine çıkmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments