Rüyada yüzerek balık tutmak

Rüyada yüzerek balık tutmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerek balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzerek balık tutmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak kişinin zor günlerden geçeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada yüzüne ayna tutmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz tutmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada köprüden balık tutmak işlerinde berekete kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize balık tutmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada somon balığı tutmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments