Rüyada yüz tutmak

Rüyada yüz tutmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüz tutmak gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada yüz tutmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yüzüne ayna tutmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzerek balık tutmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceylan tutmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın elini tutmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı tutmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments