Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şansının da açık olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne ayna tutmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, lüksünün artacağına alamet eder.

Rüyada yüz tutmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzerek balık tutmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın elini tutmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kalem tutmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments