Rüyada yüzüne ayna tutmak

Rüyada yüzüne ayna tutmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, boş yere korku duyulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yüzüne ayna tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada yüzüne ayna tutmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna tutmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada elinde ayna tutmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine ayna tutmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada aynada yüzünü görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments