Rüyada ağır yük görmek

Rüyada ağır yük görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, yönetici olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır yük gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada ağır yük görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada ağır yük taşımak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Rüyada ağır hasta birini görmek merdiven atlayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ağır taş kaldırmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır vasıta görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ağır bebek taşımak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments