Rüyada ellerine krem sürmek

Rüyada ellerine krem sürmek maddi kriz yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada el kremi sürmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ellerine krem sürmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada eline krem sürmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ele krem sürmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ellere krem sürmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada saç krem sürmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne krem sürmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada göğsüne krem sürmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments