Rüyada yüze gülsuyu sürmek

Rüyada yüze gülsuyu sürmek hoş olaylar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek sözleri tutulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül yağı sürmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada gülsuyu sürmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne un sürmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne sürmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments