Rüyada yüzüne çikolata sürmek

Rüyada yüzüne çikolata sürmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne çikolata görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada yüze yoğurt sürmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işarettir.

Rüyada yüze maske sürmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına inanılır.

Rüyada kabeye yüz sürmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kına sürmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balı yüze sürmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments