Rüyada yüzüne gül suyu sürmek

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek üzüleceğine, yıpranacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ağır günler geçireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek manevi olarak çok rahat edileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yeni şeyler deneneceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne su sürmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, hem çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada gülsuyu sürmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yağı sürmek en önemli anlarda destek görüleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü krem sürmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada yüze süt sürmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments