Rüyada gül yağı sürmek

Rüyada gül yağı sürmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül yağı sürmek gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada gül yağı sürmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yağı sürmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada güneş yağı sürmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saça badem yağı sürmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacı yağı sürmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada badem yağı sürmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada gül yağı görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dolu yağışı görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments