Rüyada yüz yalamak

Rüyada yüz yalamak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına yorulur.

Rüyada yüz yalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz yalamak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eşinin organını yalamak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın ayağı yalamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kadının avret yerini yalamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada kulak yalamak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada kemik yalamak dualarının kabul olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments