Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, itibarını zedeleyeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak şifa ve ilaç bulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments