Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, güleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak işyerini kapatacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dedikoduya işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak darlık çektiği günlerini unutacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kime gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments