Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, eşi ile arasının açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada yukarı tırmanmak iş sahibi olunacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yukarıya tırmanmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada iple yukarı tırmanmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments