Rüyada yün hırka görmek

Rüyada yün hırka görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, ne yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, borçların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada yün hırka gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada yün hırka görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yün hırka görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yün hırka giymek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalettir.

Rüyada hırka giymek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada hırka hediye almak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hırkayı ters giymek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada uzun hırka görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, dedikoduya delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir hırka giymek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, şansının yaver gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments