Rüyada uzun hırka görmek

Rüyada uzun hırka görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, istenmeyen bir yolculuğa, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun hırka gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun hırka giymek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada uzun hırka görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ceket hırka görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına tabir olunur.

Rüyada siyah hırka almak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden hırka almak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hırka giymek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments