Rüyada hırka giymek

Rüyada hırka giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hile ile mal elde etmeye, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada hırka giymek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada uzun hırka giymek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada ölüye hırka giydirmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hırkasını giymek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının hırkasını giymek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada hırka giydirmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırkayı ters giymek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments