Rüyada yeni bir hırka giymek

Rüyada yeni bir hırka giymek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ticarette öne geçeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada yeni bir hırka giymek gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Rüyada yeni bir hırka giymek sorunlarını halletmeyi başaracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni hırka giymek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni hırka görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada yün hırka giymek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Rüyada krem rengi hırka giymek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hırka giymek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski hırka giymek yüksek mevkilere getirileceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments