Rüyada yün hırka giymek

Rüyada yün hırka giymek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada yün hırka giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada yün hırka giymek çok başarılı olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yün hırka görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün hırka görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir hırka giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri hırka giymek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments