Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek zor bir döneme girileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek önünü açacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments