Rüyada yüksük çorbası görmek

Rüyada yüksük çorbası görmek güzel bir haber almaya, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada yüksük çorbası yapmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüksük görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük atmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksük bulmak daha rahat para kazanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksük kaybetmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments