Rüyada yüksük kaybetmek

Rüyada yüksük kaybetmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük zararlar edileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüksük kaybetmek gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada yüksük kaybetmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüksük görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, rakiplerine yenileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksük bulmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük atmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yüksük çorbası yapmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, şan şöhret kazanacağına inanılır.

Rüyada yüksük görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments