Rüyada yüksük görmek

Rüyada yüksük görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, keyfinin yerine geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada yüksük bulmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada yüksük çorbası yapmak her daim temkinli olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksük kaybetmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın yüksük görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, zararını tamamen kapatacağına alamet eder.

Rüyada yüksük görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksük çorbası görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada yüksük atmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments