Rüyada yüksük atmak

Rüyada yüksük atmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ticaretinin gelişeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Rüyada yüksük atmak gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada yüksük atmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yüksük çorbası yapmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksük bulmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük kaybetmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yüksük görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına inanılır.

Rüyada altın yüksük görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada taşlı yüksük görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yüksük çorbası görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments