Rüyada yüksek bir yerden sallanmak

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden sallanmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte sallanmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada yükseklerde sallanmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Rüyada yüksekten sallanmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden kaymak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments