Rüyada yüksek merdiven inmek

Rüyada yüksek merdiven inmek yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek merdiven inmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada yüksek merdiven inmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yapılan işte ustalaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek esenlik içinde olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven çıkıp inmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada demir merdivenden inmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments