Rüyada yüksek bir merdivenden inmek

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven inmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada dik bir merdivenden inmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek malının da eksilmeyeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri hızla inmek kişinin kötü günler geçireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments