Rüyada demir merdivenden inmek

Rüyada demir merdivenden inmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada demir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada demir merdivenden inmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine yorulur.

Rüyada demir merdivenden çıktığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir merdiven almak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir merdiven görmek çok mutlu edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek kazancının helal para olacağına, kısmetinizin açılacağına delalet eder.

Rüyada demirden merdiven çıkmak kişinin yaşamının değişeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah demir merdiven görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments