Rüyada yüksek merdivenden inmek

Rüyada yüksek merdivenden inmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek gözünü en yukarılara dikeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada yüksek merdiven inmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdivenden inmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden ters inmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments