Rüyada evin duvarına tırmanmak

Rüyada evin duvarına tırmanmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Rüyada evin duvarına tırmanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada evin duvarına tırmanmak resmi bir göreve getirileceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada cami duvarına tırmanmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak gam ve keder çekmeyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada taş duvara tırmanmak heveslerinin biteceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Rüyada dik duvara tırmanmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, oldukça büyük başarılara rivayet eder.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments