Rüyada toprak duvara tırmanmak

Rüyada toprak duvara tırmanmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına delalettir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalettir.

Rüyada dik duvara tırmanmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalettir.

Rüyada duvardan tırmanmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada cami duvarına tırmanmak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada duvar tırmanmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada duvarda tırmanmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments