Rüyada yüksek dağda yürümek

Rüyada yüksek dağda yürümek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, diplomalarının artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağda yürümek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Rüyada yüksek dağda yürümek maddi açıdan nefes alınacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yetim sevindireceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak helal ekmek yeneceğine, derdin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağda oturmak kendisini korumaya alacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının çok düşeceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek dağ görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments