Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada dağ tepe çıkmak yüksek moralli olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağa tepeye çıkmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada dağ tepesine çıkmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments