Rüyada yüksek bir balkon görmek

Rüyada yüksek bir balkon görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir balkon gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak hevesinin kursağında kalacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek balkondan düşmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkon görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments