Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, rızkının bollaşacağına, isteklerin yerine geleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek onlarla arasının açılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada binanın yıkılması görmek allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kalben çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments