Rüyada dağa çıkıp inmek

Rüyada dağa çıkıp inmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada dağa çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada dağa çıkıp inmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada merdiven çıkıp inmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş çıkıp inmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek evindeki huzurun bozulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle çıkıp inmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaca çıkıp inmek yeni işler alacağına, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments