Rüyada yorgan yıkayıp asmak

Rüyada yorgan yıkayıp asmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ipe yorgan asmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona yorgan asmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına işaret eder.

Rüyada kendini asmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada palto asmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada balkona çamaşır asmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe elbise asmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yüz asmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments