Rüyada kurtlanmış yorgan görmek

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yokluk içine gireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada kurtlanmış yorgan gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganda kurt görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, nazara geleceğine inanılır.

Rüyada üstünü yorganla örtmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yorgan temizlemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazır yorgan görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments