Rüyada yorganı kaybetmek

Rüyada yorganı kaybetmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sermayesini kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganı kaybetmek gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yorganı kaybetmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan kaybetmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganını kaybetmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganı katlamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yorgan görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk yorgan görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments