Rüyada bir sürü yorgan görmek

Rüyada bir sürü yorgan görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü yorgan gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada bir sürü yorgan görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yatak yorgan görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada birine yorgan vermek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yorgan görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, rütbesinin artacağına işaret eder.

Rüyada çöpe yorgan atmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yorganda kurt görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel yorgan görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments