Rüyada mezarlıkta yorgan görmek

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta yorgan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan görmek kederleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yorgan çamaşır görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nakışlı yorgan görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan taşımak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde yorgan görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan ilmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments